Olen katsellut netistä kaikenlaisia ideoita omille käsitöilleni ja ajattelin, että voinhan laittaa myös omia töitäni esille, jos vaikka joku toinen saisi niistä ideoita. Olen tehnyt käsitöitä aina ja nauttinut niistä suunnattomasti. Tiettyjä ongelmia aiheutuu täydellisyyden tavoittelusta ja monesti neulomukseni päätyvät kuvaamisen sijaan puretuiksi, kun lopputulos ei olekaan miellyttänyt minua.

Tällä hetkellä teen lopputyötä, tarkoituksena on valmistua diplomi-insinööriksi syksyllä. Se projekti ei etene mitenkään järjettömän hyvin, mutta toivottavasi etenisi edes jotenkin loppuun. Kamalasti en nyt viimeaikoina olekaan käsitöitä tehnyt, mutta laitan näytille syksyltä ja talvelta muutaman työn. Syksyn isoin projekti oli pellavapyyhkeiden kutominen. Pyyhkeet ovat vielä viimeistelyä vailla, mutta kun sen saan tehtyä, tulee niistäkin kuvia. Pienempiä töitä olivat lähinnä erilaiset pipot ja sukat. Niistäkään ei harmikseni tullut kaikista otettua kuvia ja koska ovat menneet jo lahjoina eteenpäin, ei kuvia taida tullakaan.

Suloisimmat viimeaikaisista tekeleistäni ovat pienet vauvan töppöset. En ikävä kyllä ole säilyttänyt lankojeni vyötteitä, joten en voi tähän laittaa, mitä lankaa käytin. Sellaista jännää pörröistä oli, jossa oli ikään kuin pörröstä muodostuneita pyörteitä. Tossut on virkattu ja virkkasin niihin vielä pienet kukat. Omaa vauvaa ei ikävä kyllä ole näköpiirissä, joten nämä tossut päätyivät vauvaa odottavalle ystävälleni. 

52468.jpg 

Kaverilleni kudoin lahjaksi BB Tiina pipon. Lanka oli turhan paksua, mutta lopputulos oli lopulta ihan kiva ja pipo on toivottavasti ollut lämmin.

52462.jpg

Avokkini kanssa teimme kiviaiheisen taulun Ikean kivitaulujen seuraksi. Puukehyksen yli pingoitettiin kangas.

52486.jpg

Jouluna tein kaikenlaisia joulukoristeita, tässä eräät kappaleet ikkunaan laitettavista lumitähdistä ja olkikoristeista. Olkikoristeiden teko oli huomattavasti vaikeampaa kuin kuvittelin. Himmeleitä olin tehnyt aikaisemminkin ja ne onnistuivat paremmin.

52463.jpg       52465.jpg