Pitkästä aikaa käsityökärpänen taas koittaa pörhistellä siipiään. Mitään merkittävää ei tosiaan ole syntynyt oikeastaan koko talvena. Tai no muutama kiva juttu, joista kuvia ehkä myöhemmin. Mutta nyt käsityökärpänen alkoi surista Kööpenhaminan matkalla liikennejuttuihin tutustumisen vastapainoksi. Yhdessä ihanassa lankapuodissa Strögetin sivukadulla Latinalaiskorttelissa näin todella söpön ja riittävästi tavallisuudesta poikkeavan neuleen.

Lanka: Katia Samba, itse epämääräisesti raidoittuva puuvillalanka
Puikot: 3,5
Ohje: Gebard Design, moniste + omat muunnelmat
Huom: Ohjeen mukaan haalariin olisi tullut selkään vetoketju ja nappilista edessä oli vain feikkiä, mutta minulla se on todellinen enkä alkanut sähläämään vetoketjujen kanssa. Tämä ratkaisu tarkoittikin sitten melkoista joukkoa muutoksia koko malliin.

Vauvaa ei siis ole tulossa meidän talouteen ja ihanainen kesävauvan vaate meni lahjaksi, ei tosin kesävauvalle, vaan lokakuussa syntyvälle. Mutta ehkäpä silloinkin on tarvetta aurinkoisille väreille, vaikka varmasti vauva jo itsessään tuo aurinkoa elämään.

On se vaan niin söpö!

Kööpenhaminasta en sitten tuon ohjeen ja lankojen lisäksi juuri mitään ostanut. Ohjeestakin oli apua lähinnä kuvien muodossa, koska ikävä tosiasia on, etten juurikaan ymmärtänyt tanskalaisista teksteistä. Kööpenhamina oli tuhottoman kallis ja siksi muut kässäostokset jäi tekemättä, vaikka pariin lupaavaan lankapuotiin eksyinkin.

Koitan vähän aktivoitua ja kuvata niitä paria hommaa, joiden kanssa taistelin talvella ja sitten tietenkin kehruita ja kasvivärjäyksiä. Eilen avattiinkin kasvivärjäyskausi kerrostalomme takapihalla. Tällä kertaa pataan pääsi itse lammastilalta hakeamiamme villoja. Mutta niistä toivottavasti pian lisää.