Uusi työpaikka on kuormittanut näin alkuun niin paljon, ettei neulominenkaan ole oikein sujunut. Ei vaan ole kapasiteetti riittänyt yhtäaikaiseen neulomiseen ja tv:n katseluun. Koska neulominen minulla yhdistyy voimakkaasti tv:n katseluun, enkä oikeastaan voi kuvitella "vain" neulovani ilman oheistoimintaa, on neulominen jäänyt hyvin vähälle.

Hulluilta Päiviltä ostin korusetin, jonka nimikin, Laura, kehoitti minut ostamaan sen. Korusta tuli mielestäni varsin kaunis, vaikka täyttä rihkamaahan se tietenkin on. Sopii kuitenkin hienosti juhlakoruksi.

497160.jpg

Materiaalit: Valmis korusetti, joka sisälsi joukon erilaisia helmiä, ohuen metallilangan, lukon ja virkkuukoukun
Kommentit: Kiva ja helppo toteuttaa. Helmet virkattiin ketjusilmukoiden joukkoon.

Pari postia taaksepäin esittelin Interweave Knitsissä ollutta liiviä, sellaisen päätin itsellekin tehdä. Muuntelin hiukan ohjetta. Tein mm. takakappaleen oikean puolen sileällä neuleella ja samoin etukappaleen yläosan kylkiosat. Tästä aiheutui sitten muutamia muitakin muutostarpeita. Harmi vaan, että minun päälläni liivi ei vaan näytä kovin hyvälle. Täytyy toivoa, että aika, kun se on vähän sopivampi, koittaa vielä joskus.

497156.jpg

Lanka: Novitan ruskea Bambu
Puikot: 4 ja 4 ½
Kommentit: Tuli melko lörppöneule, mutta ihan kaunis pingotuksen jälkeen. Harmi tosiaan, ettei ole ihan minulle sopiva. Ehkä tosiaan joskus.

Perheemme toinen jäsen ei ole yhtä innostunut käsitöistä kuin minä, mutta jotta blogissani olisi jotain hänestäkin pitkästä aikaa, niin hänen harrastuksensa lopputuotteisiin voi tututustua seuraavassa tilaisuudessa.
EDIT: Mieheni pyynnöstä vielä lisäys: Konsertissa esitetään aivan upeita mieskuoromusiikin helmiä. Kaikki parhaat... Kukin voi itse tulla arvioimaan, onko asia näin.

497236.jpg

Konsertti pe 20.4.2007 klo 19.00 Helsingissä Ritarihuoneella

Huomasin, että blogini täytti vuoden tässä päivitystauolla. Sen ja pääsiäisen kunniaksi vielä kuva työkavereideni tuomasta ihanasta helmihyasintti ruukusta. Ja sitten pääsiäistä viettämään.

497162.jpg