Viime ajat olen keskittynyt lahjojen tekoon. Pääasiassa joululahjojen, joita en tietenkään tässä esittele, vaan niitä muita lahjoja.

Työkaverini sai tyttövauvan pari viikkoa sitten. Neuloin vauvalle pienen myssyn ja vaaleanpunaisen haalarin. Haalarista tuli kyllä vähän kumman muotoinen, todella pitkä ja kapea, vaikka tein täsmälleen ohjeen mukaisesti. Mutta toivottavasti siitä olisi edes jotain iloa.

285555.jpg

Langat: Haalari: vaaleanpunaisen sävyistä Novita Wool neliraitaa sekä Wool vaaleanpunaista. Hattu: Helsingin käsityömessuilta syksyllä ostamaani silkki-villasekoitetta ja Novita Wool neliraidasta reunus ja nyörit
Kommentit: En usko, että vauvat ovat noin pitkiä ja laihoja, mutta ajatus on toivottavasti tässäkin tärkeintä.

Äidilläni oli synttärit marraskuun lopussa ja hänelle neuloin "vähän niinkuin" Clapotiksen jota esittelinkin jo aikaisemmin blogissani keskeneräisenä. Huivista saattoi tulla liian kapoisa ja ehkä vähän glitterinen äitini makuun, mutta ihan kiva silti. Tekeminen kesti aika kauan, johtuen siitä, että Nice lanka tuntui kokonaan loppuneen. Olin ostanut lankaa messuilta ja muistin painaneeni mieleen, että liike, joka lankaa myy on Helsingissä, mutta en muistanutkaan sitten, että mikä liike oli kyseessä. Lopulta löysin lankaa Fiinan neuleesta.

285557.jpg

Langat: Wetterhoffin Silvia ja Hjertegarnin Nice
Puikot: 6,5
Kommentit: Glitteriä ja sinisen hohtoa.