Taas sunnuntai ja tuntuu, etten saanut mitään tehtyä koko viikonloppuna. J on kuoronleirillä ja piti häntä ilahduttaa siivoamalla ja puunaamalla, vaan hyvä, kun olen tiskit saanut tistkattua. Viime viikonloppuna käytiin Kirja- ja Ruokamessuilla ja ostin sieltä puhdistuksen ihmeaineen "Universal Stonen" ja voin sanoa, että paras puhdistusaine ikinä. Ja minä en siis ole mikään siivoushullu, mutta kivi on ihmeellinen.

Perjantaina käytiin katsomassa Nasevia Kurttuja Studio 51:ssä ja no ei oikein minuun uponnut, oli jotenkin keski-ikäistä. Olivat kyllä meneviä, mutta joku mätti ja oikeastaan ainoastaan viulisti Ulla Tapanisen lisäksi oli naseva, basisti koitti kovasti, mutta jotenkin näytti, ettei oikein irronnut, mutta ehkä ne muut olivatkin sitten niitä kurttuja. Vaikkakin taisi olla pitkälti vain minun mielipiteeni tämä "ei uponnut", koska suurin osa yleisöstä vaikutti hullaantuneelta. Sitä paitsi Ulla Tapanisesta tulee jostain syystä aina mieleen sellainen melko pulska nainen, jonka iho kiiltää pinkeänä (näyttää hikiseltä) ja joka seisoo pellavaiseen kaapuun pukeutuneen ja lausuu kovalla äänellä murretta käyttäen jotain tylsiä juttuja, joita en tajunnut. En edes oli varma oliko kyseinen tv-hahmo 80- ja 90-lukujen taitteesta Ulla Tapaninen, vai joku toinen, mutta Ulla Tapaniseen hänet yhdistän.

Ja sitten pääasiaan, eli käsitöihin. Joululahjaprojektina oleva villapaita on kahden viikon uurastuksen jälkeen edennyt puoleen väliin takakappaletta, hihat ovat jo valmiina, eli eiköhän projekti valmistu selvästi marraskuun puolella ja jää aikaa muillekin lahjoille.

Viimeaikoina ei oikein ole valmistunut mitään. J:lle tein kaulaliinan, johon en ole kovin tyytyväinen. Lanka on liian ohutta ja lisäksi kaulaliina rullaantuu. Olisi pitänyt vaan uskoa, ettei sileäneule yksinkertaisesti ole sopivaa.

248321.jpg

Lanka: Schoeller + Stahl, Fortissima Socka keltainen ja ruskea
Kommentit: Käytin sukkalankaa, koska en löytänyt muista langoista sopivia värejä.

Tässä vielä kuva joskus aikaa sitten neulomastani bonchosta, jonka siskoni vei ennen kuin ehdin kuvata.

248375.jpg

Lanka: Kitten Mohair, sininen
Kommentit: Miksi virheet näkyvät aina valokuvissa paremmin kuin livenä?